Friday, November 5, 2010

:)

http://www.emocutez.com
saya tawu perasaan ni xsepatutnya berlaku.
tapi saya xmintak semuanya terjadi secara tiba-tiba.
saya kenal awak atas dasar aktiviti kolej.
saya chat dengan awak dengan niat untuk berkawan.
but u such a nice.
u gain me a lot of advice.
setiap kali saya berhubung dengan awak,kata-kata awak yang paling saya tunggu.
awak.awak.awak.dan awak.
kalau la awak baca ni kan.
awak buat saya rasa life too meaningful.
i had an ambition so that i must study.
tapi saya sedar.saya dah ade die .
kenapa awak muncul bila saya dan dia terumbang ambing.
sekarang di saat dia dah mula meninggalkan saya awak selalu ada.
terima kasih awak.
http://www.emocutez.comhati saya dah mula ke  awak..
http://www.emocutez.com

tapi saya ada soalan.siapa saya di hati awak ??

5 comments:

miss penyu said...

siapa saya di hati awak??
nak tau ke?
nanti kite tanye same2 eh?
aku un nk tanye jugak,,hehe

wa said...

nak tnye tapi takut.

jun pyo/mbb said...

hmmmmm3..

jun pyo/mbb said...

hee ^_^

wa said...

why aika?hee~