Wednesday, November 2, 2011

entry untuk orang tua @ swiss bear

entry ini bukan nak mencari publisiti. ATTENTION! 

saya seorang yang tak reti meluahkan perasaan melalui mulut. jadi saya menulis.menaip utk meluahkan kata-kat.sesetengah orang meluahkan melalui percakapan lebih bermakna.tapi bagi saya melalui penulisan and taip menaip ape yang saya luahkan lebih ikhlas mendalam dan jujur.

dear abg (okay segan nk guna abg),

saya minta maaf sebab saya selalu lukakan hati awak(malu nak guna 'abg').awak baik saya tak nafikan.tapi saya rasa saya tak boleh bagi komitmen.

ye saya yang stop kan sms dan sebagainya.tapi saya yang terhegeh-hegeh pegi sms balik kan? sengal kan saya.

saya rindu kata-kat motivasi awak.
kata-kata yes i miss it. u inspire me to do better in my life. one of my inspiration .awak selalu ingtkan saya tentang agama. kata-kata awak antara punca2 kesedaran saya.walaupun kata2 yang pahit untuk ditelan tapi saya suka dengar.apa je yang awak cakap automatik saya terus buat,tade tangguh..

tapi saya faham.bila saya cakap hari tu ,no more sms.awak terus tak sms2 kn? tapi tau tak saya selalu menantikannya, kt facebook saya selalu tunggu awak.tapi awak dah jarang sgt online.

awak ada cakap ,awak nk kejar cita-cita.kejarlah awak,saya doakan awak berjaya.
paling penting bahagiakan ibu bapa awak dan keluarga.


saya sentiasa berdoa jika awak jodoh saya eratkan lah silaturrahim kita dan semoga awaklah USTAD  yang saya cari.


 ILOVEYOUBIAWAK! ;(p/s : saya ingat lagi time dekan sem 3 ,tapi tu awak tgh praktikal.awak dpt dean sem 5  'mane wawa.abg nktgkp gmbr dgn wawa.tp takde pun.abg tgkp gmbr dgn budak perempuan lain takut wawa jeles '. yes saya baru sedar sekarang.saya memang jealous T___T

No comments: